www.earthlink.net myEarthLink myVoice My Account Support webmail.earthlink.net

« Email outage Thursday Nov. 18     |   Back to MAIN   |     Web Mail 6.2.14 Released on 4/14 »

Web Mail 6.2.11 Released Today - 02/14/11

From: Email Guy
Subject:       Web Mail 6.2.11 Released Today
Date: February 14, 2011 10:50 AM
Permalink   |   Post Comment

This release fixes a few bugs reported by users, and also adds a much-requested enhancement.

Enhancements

  • You can now save your desired font settings to compose messages, including font name, size, color, and italic/bold/underline. There are two ways to save your preference. When composing a message just set the font the way you want it and click the Save icon on the far right of the toolbar (looks like a disk icon). You can also go to Preferences / Sending & Replying, under the New Message Editor Settings.

    After saving, all new messages and replies will be in the style you saved, by default. You can still edit in-line using the toolbar to modify the saved style for any particular message.


Bug Fixes

  • Fixed 500 Server Error when attempting to log out.
  • Fixed cursor not appearing in To field by default on some browsers.
  • Fixed Chrome browser opening new tabs for all links.
  • Fixed Anonymous Email link not appearing in Preferences for some users.
  • Fixed a highlight format problem in compose with Firefox.

Please let us know if anything isn't working right.

Discussion


    « Previous   |   Showing Comments 26-28 of 28


Posted by: jean m ward   |   December 18, 2011 1:36 PM    |   (26)

10:30am 12/17/11
My i-mac is 7 years old. It still works: however today it wont open my webmail even with the password -
intered. Usurally s sign appears called "sign in". Not to be confused with "sign in help" it says my session has temporailly expired due to inactivity. I was using it last night and during the day yesterday.
So now it wont contuinue the action of "sign in"
Please help. Thanks J.M.W.

Posted by: Bob Lendrim   |   January 30, 2012 11:47 AM    |   (27)

I have been a paying customer of Earthlink for several years. I changed from MSIE to Firefox browser. Since I changed, I am unable to send web links with Earthlink webmail. I copy the link from the address bar and paste it to the Webmail message body. It remains as text rather than a link. I have started using an alternate email service to send links. I'm paying for the service and it has a much smaller mailbox than free services and will not send links. That doesn't seem very competitive. Am I missing something?

Posted by: Richard   |   April 11, 2012 7:25 PM    |   (28)

Windows 7, Firefox browser; When I attempt to place a link in email, it only shows as text, and does not function as a link. However, using the the IE browser, the link shows onscreen and operates correctly.

I truly prefer to use the Firefox browser, is there anything that am I doing wrong?

No, and this will be fixed soon.

Email Guy




    « Previous   |   Showing Comments 26-28 of 28

Post a comment Back to MAIN

Please read the Ground Rules before submitting comments.

Please check the FAQ (Frequently Asked Questions) and try the Search feature before posting a new question. If your question is answered in the FAQ or in a recent article on the front page, it might not get published.



(All blogs get tons of automated spam from robots, so unless you answer this question, your comment will automatically be considered spam and won't be posted. Type human, one word, all lower-case letters.)

1.27